Početna Brendovi O nama Video

O namaMasineAlatiPribor.com je internet sajt preko kog smo odlučili da Vam približimo našu ponudu mašina, alata i pribora. Poslujemo u sastavu Pro-Marfi D.O.O. koji je osnovan 10.06.2005. sa sedištem u Beogradu-Palilula, u našem sastavu postoje dve maloprodajne radnje u kojima se može pronaći širok spektar proizvoda za građevinarstvo.
Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, trudimo se da Vam obezbedimo najbolju ponudu u što kraćem periodu. U ponudu uključujemo samo alate koji su dokazali vremenom da zadovoljavaju zahteve profesionalnalaca i amatera, sa posebnim osvrtom na dostupnost servisa i rezervnih delova.

Svi proizvodi koje kupujete putem našeg sajta prodaju se sa garancijom i uslovima propisanim od samog proizvođača i zakona Republike Srbije. Svi proizvodi su originalni i distribuiraju se direktno od zvaničnih uvoznika, mi se ne bavimo kopijama!
Za sve Makita električne i benzinske alate (osim za BFT- i BFL- seriju, pneumatske alate, akumulatore i punjače) važi garancija od 36 meseci (osim za baterije kod akumulatorskih alata), pod uslovom da kupac registruje alat na stranici www.makita-see.com u roku od 4 nedelje od datuma kupovine (navedenog na računu). Svi uslovi garancije i detaljan opis garancije isporučuju se prilikom kupovine alata. Makita pneumatski alat i kompresori dve godine i godinu dana garancije

Za sve Makita pneumatske alate i kompresore važi garancija od dve godine za fizička lica i godinu dana za pravna lica.
Kupovinom alata putem našeg internet sajta obavljate sigurnu kupovinu jer posebno vodimo računa o zaštiti interesa kupaca i prava koja imaju. Omogućili smo Vam da jednostavnim sistemom za naručivanje dođete do velikog broja artikala preko našeg sajta. Naravno, ukoliko Vam nešto zatreba, a toga nema na našem sajtu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu inffo@masinealatipribor.com, gde će u najkraćem roku naši vredni saradnici iz tima MAP odgovoriti na Vaš zahtev i proslediti Vam najpovoljniju ponudu za traženi artikal.

Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter. Saznajte prvi o novim proizvodima i sniženjima

Prijavi se