Početna Brendovi Akcije O nama Video

O namaMasineAlatiPribor.com je internet sajt preko kog smo odlučili da Vam približimo našu ponudu mašina, alata i pribora. Poslujemo u sastavu Pro-Marfi D.O.O. koji je osnovan 10.06.2005. sa sedištem u Beogradu-Palilula, u našem sastavu postoje dve maloprodajne radnje u kojima se može pronaći širok spektar proizvoda za građevinarstvo.
Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, trudimo se da Vam obezbedimo najbolju ponudu u što kraćem periodu. U ponudu uključujemo samo alate koji su dokazali vremenom da zadovoljavaju zahteve profesionalnalaca i amatera, sa posebnim osvrtom na dostupnost servisa i rezervnih delova.

Svi proizvodi koje kupujete putem našeg sajta prodaju se sa garancijom i uslovima propisanim od samog proizvođača i zakona Republike Srbije. Svi proizvodi su originalni i distribuiraju se direktno od zvaničnih uvoznika, mi se ne bavimo kopijama!
Za sve Makita električne i benzinske alate (osim za BFT- i BFL- seriju, pneumatske alate, akumulatore i punjače) važi garancija od 36 meseci (osim za baterije kod akumulatorskih alata), pod uslovom da kupac registruje alat na stranici www.makita-see.com u roku od 4 nedelje od datuma kupovine (navedenog na računu). Svi uslovi garancije i detaljan opis garancije isporučuju se prilikom kupovine alata. Makita pneumatski alat i kompresori dve godine i godinu dana garancije

Za sve Makita pneumatske alate i kompresore važi garancija od dve godine za fizička lica i godinu dana za pravna lica.
Kupovinom alata putem našeg internet sajta obavljate sigurnu kupovinu jer posebno vodimo računa o zaštiti interesa kupaca i prava koja imaju. Omogućili smo Vam da jednostavnim sistemom za naručivanje dođete do velikog broja artikala preko našeg sajta. Naravno, ukoliko Vam nešto zatreba, a toga nema na našem sajtu, slobodno se obratite našem korisničkom servisu inffo@masinealatipribor.com, gde će u najkraćem roku naši vredni saradnici iz tima MAP odgovoriti na Vaš zahtev i proslediti Vam najpovoljniju ponudu za traženi artikal.

Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter. Saznajte prvi o novim proizvodima i sniženjima

Prijavi se
AKCIJA

Torba za Alat I, 831271-6

4500

2650 RSD
Torba za alat
AKCIJA
AKCIJA

Kolica za transport MakPak kofera TR00000001

19000

17800 RSD
Sklopiva kolica za lakši transport kofera MakPak

Wurth EWI 160, Aparat za zavarivanje

Najnovija IGBT tehnologija omogućava nesmetan rad i pri velikim varijacijama napona (rad na generatorima, nestabilne strujne instalacije).

Wurth EWI 200, Aparat za zavarivanje

Izuzetno dobro hlađenje sa dva ventilatora.

Makita Multi Tool TM3000CW1J

Predstavljamo Vam rad Makitinog višenamenskog alata.