Početna Brendovi Akcije O nama Video

Izjava o politici privatnosti

Izjava o politici privatnosti

U ime Internet prodavnice MasineAlatiPribor.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice MasineAlatiPribor.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Vaš nalog
Ukoliko koristite MasineAlatiPribor.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem MasineAlatiPribor.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti MasineAlatiPribor.com uz nadzor roditelja ili staratelja. MasineAlatiPribor.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije MasineAlatiPribor.com će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.


Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter. Saznajte prvi o novim proizvodima i sniženjima

Prijavi se
AKCIJA

Torba za Alat I, 831271-6

4500

2650 RSD
Torba za alat
AKCIJA
AKCIJA

Kolica za transport MakPak kofera TR00000001

19000

17800 RSD
Sklopiva kolica za lakši transport kofera MakPak

Wurth EWI 160, Aparat za zavarivanje

Najnovija IGBT tehnologija omogućava nesmetan rad i pri velikim varijacijama napona (rad na generatorima, nestabilne strujne instalacije).

Wurth EWI 200, Aparat za zavarivanje

Izuzetno dobro hlađenje sa dva ventilatora.

Makita Multi Tool TM3000CW1J

Predstavljamo Vam rad Makitinog višenamenskog alata.